tränings
dagbok
TRÄNINGSDAGBOKEN 2004 v 41-53
För tidigare träning titta
in på träning/tävling


Träningsdagbok
2004, vecka 41-53:

Vecka 42: 63km...(måndag-torsdag)
Benen helt ok efter halvmaran, kändes knappt alls = visar nog på att jag sprang med bromsen i! Ett lätt backpass på tisdagen, och sen tänkt banpass som tyvärr blev uppskjutet eftersom det visade sig att hallen var bokad när vi kom dit (jag/Patrik). Sköt på passet till helgen; men då blev det inget pass heller. Löpförbud efter att jag på fredagen fått in en pinne i foten (djupt), med skada på fotmuskel o stor infektionsrisk. Läkaren ville inte sy igen med mer än två stygn pga infektionsrisk. Ganska ont när bedövningen släppt.
Eländet vill inte sluta....skulle behöva några bra veckor nu. Helgträningen helt hänvisad till Compex (ström) på benen och allmänstyrka i övrigt.


Vecka 41:
132km
Småförkyld hela veckan, körde dock ett lätt inomhuspass som avgjorde att jag på helgen åkte till Liverpool för en halvmaratest. Tröttnade ganska fort, och kunde inte ta ut mig riktigt; 1:12 imål.
För egen del gav loppet beskedet att jag helt enkelt inte är redo för maran redan den 7:e November (New York). Jag får skjuta på riktiga comebacken. Kan konstatera att jag tappat lite i styrka under de senaste veckornas sjuk-strul. Orkar inte hålla uppe steget = tappar för mycket fart, och då försvinner även kämpaglöden lite...

Vecka 42-53:
För mer om träningen dessa veckor kan du titta in i
arkivet för 2004.


NÅGRA BILDER 2004


v42, hål i foten!


V 41: Ingen succe för mig Liverpool.
1:12:10 som 9:a!
Dr Carlborg gjorde ett bra lopp;
hade 1:08:34 (5:a)